Exploatări forestiere


Compania TAJFUN
Tajfun este o intreprindere privată din Slovenia, are 40 ani de experienţă în domeniul dezvoltării şi producţiei utilajelor agricole forestiere.

Astăzi, Tajfun este cel mai mare producator de utilaje forestiere din lume.
Produsele noastre pot fi găsite peste tot în lume, exportul fiind de 90% din producţia noastră pe pieţele externe, cum ar fi: Uniunea Europeană, Canada, Norvegia, SUA, Africa de Sud, Australia, Noua Zeland, Elveţia, Rusia, Rusia Albă, Lituania , Chile, Croaţia, Bosnia şi Herţegovina, Serbia, Macedonia, …

UTILAJE RECOMANDATE PENTRU FIRMELE DIN ROMÂNIA

PROCESOR LEMN DE FOC – RCA


Dispozitivul RCA 400 faciliteaza taierea bustenilor pana la un diametru de 40 cm si maruntirea in continuare la o lungime a taieturii de 20 pana la 50 cm. Actionarea simpla, doar cu ajutorul unui joystick care cuprinde toate comenzile ecipamentului confera o productivitate mare si o functionare sigura.Bustenii se pot aduce cu masa ridicatoare (echipare speciala) la inaltimea de lucru. Masa ridicatoare este rabatabila si este prevazuta cu 2 role actionate hidraulic, pentru ca avansul bustenilor sa fie mai usor. Cu banda de avans lemnul se impinge pana la delimitatorul de lungime si apoi se taie. Lemnul taiat cade in canalul de prelucrare, unde este impins prin cutitul pentru maruntire cu o forta de 150 kN (15t) .
Dispozitivul RCA 400 se caracterizeaza printr-o viteza de maruntire foarte mare. Lemnul poate fi maruntit cu un dispozitiv de tip cruce in 4 elemente, in 6 sau chiar in 8 elemente. Dispozitivul de maruntire tip cruce se regleaza foarte usor in inaltime printr-o maneta, astfel incat se poate ajunge intotdeauna in mijlocul lemnului. Cu banda transportoare lata cu lungimea de 4 m, lemnul de foc se elimina continuu. Banda transportoare cu telescop in doua trepte, cu intindere automatica functioneaza cu ajutorul a doi cilindri.

Productivitatea utilajului

Productivitatea utilajului , este in functie de lungimea busteanului , lungimea bucatii taiate, diametrul busteanului.
Dar o productivitate medie , comunicata de cei care folosesc acest tip de utilaj este data astfel:

-daca lucreaza doi oameni -unul la joystick ( comanda) si unul la alimentat cu busteni , productivitatea este de circa 7 mc/ ora

-daca lucreaza trei oameni – respectiv sunt doi oameni care alimenteaza cu busteni utilajul , atunci productivitatea ajunge pina la 10 mc / ora.

-productivitea de mai sus este teoretica-practic se aplica un coeficient de 0,75.

TROLII FORESTIERE

TROLII (TIPURI-DATE TEHNICE)

PENTRU MAI MULTE INFORMAŢII ŞI OFERTĂ DE PREŢ A PRODUSELOR TAJFUN ÎN ROMANIA (zona de vest a ţării)
E-mail : ruben_budau@yahoo.com
Telefon : 0756 300 797

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s